De Reynaert

Genieten van een petit diner, van een zakenlunch of een vergadering kan er in stijl en in alle rust. Uitbaters bouwden het oude woonhuis om tot een trendy, maar gezellige loungeruimte met knusse banken waar u heerlijk onderuitgezakt kan genieten.

Behalve de gezellige loungeruimte, waar het zalig vertoeven is, telt Brasserie – Grill Reynaert ook ruime zitplaatsen in het taverne gedeelte of het overdekt verwarmd terras.

U kan er genieten van een drankje en een lekkere hap. De chef serveert huisgemaakt stoofvlees en nog veel meer lekkernij, bereid met lekkere streekgebonden producten.

Brasserie – Grill Reynaert staat voor de typisch Vlaamse Grill  keuken .Ook voor vergaderingen, recepties en feesten bent u bij Brasserie – Grill Reynaert aan het juiste adres.

Samen met u stelt de chef een heerlijk buffet samen om van uw feest een culinaire partij te maken (tegen middellijke prijzen).

In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het zonovergoten terras. Daar naast telt Brasserie – Grill Reynaert ook een zeer groot overdekt terras.

De uitbaters bouwden de oude kolenschuur om tot een prachtige boerenschuur met houten loungebanken en een grote barbecue.

Zo is Brasserie – Grill Reynaert ook in de zomer de ideale plaats voor uw zomerse barbecue, feest of gezellige vergadering in open lucht.

Brasserie – Grill Reynaert biedt voor elk wat wils.

De Brasserie heeft een perfecte ligging vlakbij het centrum en 100 meter van het station van Alken en vlakbij het fietsroutenetwerk.

Zowel wandelaars, fietsers als zakenlui vinden gemakkelijk hun weg naar Brasserie – Grill Reynaert.

De ruime parking, beveiligde fietsenstalling en fietsoplaadpunt zijn extra troeven.